Rams COO: Fisher ampui "organisaation epäonnistumisen" (2023)

 • Rams COO: Fisher ampui "organisaation epäonnistumisen" (1)

  Alden Gonzalez, ESPN Staff Writer12. joulukuuta 2016, 14:44 ET

  kiinni

   ESPN:n baseball-toimittaja. Pelasi ESPN:n L.A. Ramsin vuosina 2016–2018 ja L.A. Angelsin MLB.com-sivustolla 2012–2016.
 • Facebook
 • Viserrys
 • Facebook Messenger
 • Pinterest
 • Sähköposti
 • Tulosta

THOUSAND OAKS, Kalifornia -- TheLos Angeles Ramserosivat kiusatun valmentajan Jeff Fisherin kanssa maanantaina, ja Ramsin operatiivinen johtaja Kevin Demoff katsoi "organisaation epäonnistumiseksi", ja hänen mukaansa päätös oli "vain suorituskysymys".

Erikoisjoukkueiden koordinaattori John Fassel, pitkäaikaisen NFL-valmentajan Jim Fasselin poika, astuu väliaikaiseksi valmentajaksi kolmeen viimeiseen otteluun, ja seuraava tulee torstaina vastaan.Seattle Seahawks. General Manager Les Snead, joka, kuten Fisher, allekirjoitti jatkosopimuksen vuodelle 2018 ennen tämän kauden alkua, ei palaa takaisin, eikä myöskään Fisherin valmentajia.

"Tästä päivästä alkaen meillä on täydellinen katsaus koko organisaatiosta", Demoff sanoi 45 minuutin tiedotustilaisuudessa Ramsin tiloissa. "Istuimme Lesin kanssa, ja jälleen kerran, tämä joukkue ei ole siellä, missä sen pitää olla. Ja meidän on omaksuttava se valmentajan näkökulmasta, henkilöstön näkökulmasta, hallinnon näkökulmasta. Mielestäni meidän kaikkien on parane."

Fisher ampui yksi päivä sen jälkeen, kun hän hävisi kotonaan 42-14Atlanta Falcons. Se oli Ramsin kolmas peräkkäinen vino tappio, ja se sijoitti joukkueen 4-9 ja antoi Fisherille uran 165. tappion, mikä sitoi Dan Reevesin NFL:n ennätykseen.

Ramsin omistaja Stan Kroenke sanoi lausunnossaan "kunnioittavansa suuresti Jeffiä valmentajana, ihmisenä, isänä ja ystävänä", minkä jälkeen hän kiitti häntä työskentelystä "uupumattomasti joistakin haastavista olosuhteista huolimatta".

"Kuitenkin", Kroenke sanoi, "tämä on oikea aika tehdä muutos, koska esityksemme ei ole vastannut minun tai faniemme odotuksia. Olemme kaikki keskittyneet parantamaan organisaationa ja rakentamaan joukkuetta, joka tekee Los Angelesista ylpeä."

Rams on pudonnut kahdeksan viimeisestä yhdeksästä ottelustaan ​​ja on taannut itselleen 10. peräkkäisen tappiollisen kauden. Fisherin alaisuudessa, jolla on kuusi peräkkäistä tappiota, Rams ei ole sijoittunut parempaan kuin 7-8-1. Sen jälkeen kun Fisher otti johtoon vuonna 2012, organisaatiota on vaivannut tehoton rikos ja jatkuvat rangaistukset.

"Tämä oli vain suorituskysymys", Demoff sanoi Fisheristä, jolla oli voittoennätys kuusi hänen 20 edellisestä täydestä kaudestaan ​​NFL:n päävalmentajana. "Ja kun tarkastellaan joukkuetta ja missä se on ja kuinka pääsemme paremmin eteenpäin - fanien, pelaajien, valmentajien ja organisaation kannalta - halusimme varmistaa, että eilisen kaltaiset pelit eivät onnistu ei toistu."

Demoff sanoi, että uuden valmentajan etsintäprosessi alkaa tosissaan tiistaina. Toivotaan, että joku olisi paikalla tammikuun puoliväliin mennessä, mutta Rams suhtautuu aikajanaan ennakkoluulottomasti. He ovat myös avoimia seuraavan ehdokkaan henkilöllisyyden suhteen.

"Luulen, että selvä asia, jonka ihmiset sanovat, on: "No, aiot palkata hyökkäävän valmentajan, koska sinulla oli puolustava valmentaja" tai "hyökkäys on huono", Demoff sanoi. "Mielestäni meidän on löydettävä paras päävalmentaja Los Angeles Ramsille. Olipa kyseessä hyökkäysvalmentaja, puolustava valmentaja, erikoisjoukkueen valmentaja, väliaikainen valmentaja tai yliopistovalmentaja, meidän on mielestäni oltava valmiita etsimään kaikilla mahdollisilla tavoilla löytääksesi sopivan paikan johtamaan tätä jalkapallojoukkuetta."

Sillä välin se on Fassel, jonka isä Jim valmentaaNew Yorkin jättiläisetvuosina 1997–2003 ja hänet valittiin NFL:n vuoden valmentajaksi ensimmäisellä kaudellaan. John Fassel on toiminut Ramsin erikoistiimien koordinaattorina viiden vuoden ajan ja toiminut samassa tehtävässäOakland Raidersvuodesta 2009 vuoteen 2011.

Fassel ei välttämättä halunnut tulla päävalmentajaksi, ja hän myönsi yllättyneensä, kun Rams valitsi hänet. Fasselilta kysyttiin, uskooko hän voivan näyttää Ramsille näiden kolmen viimeisen pelin aikana jotain, mikä antaisi hänelle mahdollisuuden päästä päävalmentajaksi, hän vastasi yksinkertaisesti: "Ei".

"Uskon, että valmentaja Fassel kunnioittaa valtavasti pelaajiamme ja valmentajamme", Demoff sanoi. "Hän tuo valtavasti energiaa. Ja tässä on kyse siitä, että saamme kaiken irti ryhmästämme muutaman viime pelin aikana."

Fisher puhui pelaajille pian sen saatuaan tietää, ja pukuhuone oli aidosti musertunut uutisen kuultuaan. Fisher suututti fanikunnan, mutta hänellä oli pelaajiensa ylivoimainen kunnioitus.

KeskilinjapelaajaAlec Ogletreekutsui ampumista "kovaksi pilleriksi nieltäväksi". Hyökkäävä linjamiesJamon Brownsai tunteita puhuessaan siitä, kuinka hyvin Fisher käsitteli kritiikkiä viime päivinä. Puolustava taklaAaron Donaldsanoi, että kamppailut ovat "meissä. Se on meissä pelaajissa." Useat muut puhuivat siitä, kuinka he pettivät Fisherin, koska he eivät pelanneet tarpeeksi hyvin, jotta hän voisi pitää työnsä.

"Luulen puhuvani koko joukkueen puolesta, kun sanon, että hän oli erittäin pidetty ja erittäin antelias", pelinrakentajaJared Goffsanoi. "Tarkoitan, että hän kohteli meitä oikein. Hän kohteli meitä niin kuin meitä pitäisi kohdella, ja vastineeksi, emme tehneet tarpeeksi hänen hyväkseen. Ja siitä se todella johtuu."

Fisherin potkut tapahtuivat kahdeksan päivää sen jälkeen, kun uutiset hänen jatkamisestaan ​​vuotivat tiedotusvälineille, joten Rams ei koskaan innostunut jäämään jälkeen.

Kun Kroenke ensimmäisen kerran antoi Fisherille jatkoaikaa, ajatus oli, että hän voisi ainakin ohjata Ramsin uudelle stadionilleen Kalifornian Inglewoodissa vuodeksi 2019, ja toimistossa vallitsi tunne, että olisi epäreilua tuomita Fisheria ennen kuin tämä oli ainakin kokonainen vuosi pois siirrosta ja hänellä oli aikaa hoitaa Goff.

Sitten Ramsin ensimmäinen kausi Los Angelesissa selvisi, ja se alkoi tappiollasan francisco 49ersMonday Night Footballissa ja jatkui kahdeksalla tappiolla yhdeksän pelin aikana. Hall of Famen juoksijan Eric Dickersonin kanssa käytiin kiistaa, joka raivostui Fisherin puhelusta, jossa Fisher väitti kieltävän häneltä sivuliput. Sitten oli Fisherin kommentteja siitä, ettei hän ollut tietoinen siitä, että Snead, hänen GM:nsä viimeisen viiden vuoden aikana, oli myös allekirjoittanut jatkosopimuksen, jonka kerrotaan hierovan ihmisiä organisaatiossa väärin.

Demoff sanoi, että Rams antoi Fisherille ja Sneadille pidennystä, koska he eivät halunneet heidän menevän ensimmäiseen muuttokauteen ontuvan ankan asemalla. Laajennuksista sovittiin kesällä, mutta paperityön saaminen kesti hieman kauemmin. Sitten kausi alkoi, eikä Demoff halunnut ilmoittaa laajennuksista, koska ne olisivat voineet luoda hänen kutsumansa "häiriötekijäksi".

"Ehkä se oli virhe minulta", Demoff sanoi.

Kauden edetessä Rams kohtasi lisääntyviä paineita ulkopuolelta muuttaa valmentajaa.

"Luulen, että olisi helppo sanoa, että se vaikutti asiaan", Demoff sanoi. "Luulen, että se jättää huomiotta se tosiasia, että kaikki tämä syntyy voitetuista tappioista. Ja kun katsotte faneja, kun katsotte mitä tahansa, mitä on tapahtunut viime viikkoina, kaikki ovat olleet turhautuneita kahdeksan häviämisestä. yhdeksän ja kovia tappioita. Ja kaikki riippuu siitä, kuinka suoriudumme kentällä."

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 13/10/2023

Views: 6026

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.