Kuinka valita paras Amazon FBA-valmentaja sinulle - AMZ-neuvojat (2024)

Ajattele Amazonin FBA-valmentajaa valmentajana, joka valmistaa sinut kilpailemaan korkeimmalla tasollasi. Heidän avullaan myyjät voivat saada paremman otteen Amazonin sisäisestä toiminnasta.

Unelmoit olla oma pomosi ja myydä tuotteita ostajille valtakunnallisesti. Siksi päätit perustaa myymäläsi Amazoniin.

Onko Amazon FBA:n tekeminen kannattavaa? Ehdottomasti! Monet myyjät valitsevatAmazonin FBA-alustakoska he voivat silti hoitaa myymälöitään huolehtimatta tuotteidensa varastoinnista ja lähettämisestä.

Valitettavasti sinulle,lähes 2 miljoonaa muuta myyjäähyödyntää näitä etuja ja luoda paljon kilpailua.

On monia tapoja, joilla myyjät voivat parantaa liiketoimintaansa ja toimintaansa, ja monet kääntyvät Amazonin FBA-valmentajan puoleen. Mutta kannattaako FBA-valmentajan palkkaaminen?

Oikean valmentajan valinta on hankalaa. Löydät monia tittelin hakijoita, jotka tarjoavat mentorointipalveluita Amazon-brändeille.

Lisäksi on kysymys kustannuksista, tuloksista ja siitä, mitä Amazon FBA-valmentaja todella tekee. Ja mikä tärkeintä,kannattaako FBA-valmentajan palkkaaminen?

Mikä on Amazon FBA -valmentaja?

Amazon FBA -valmentaja on henkilö, joka auttaa myyjiä tekemään strategisia päätöksiä liiketoiminnassaan. Mutta mitä Amazon FBA Coach tekee tarkalleen?

Heidän tehtäviinsä kuuluu tunnistaa vahvuudet ja heikkoudet, tuntea kannattavimmat tuotteet ja muut taktiikat, joilla tuotteet voidaan maksimoida.

Tämä henkilö tuntee jo FBA:n läpikotaisin. Todennäköisesti heillä on tai on ollut oma Amazon-myymälä. Joten Amazonin FBA-valmentajalla on kokemuksia, jotka voivat auttaa sinua houkuttelemaan käyttäjiä ja lisäämään myyntiä.

Mutta Amazonin FBA-valmentaja ei vain opeta sinua myymään. Ne voivat myös ohjata pitkän aikavälin kasvuasi Amazonissa.

Nyt et tarvitse Amazonin FBA-valmentajaa ollaksesi menestyvä verkkokauppabrändi. Valmentajat kuitenkin parantavat myyntitietoasi, joten voit menestyä kilpailijoitasi nopeammin.

Onko Amazonin FBA-valmentaja sen arvoinen?

Amazonin FBA-valmentajilla ja -kursseilla on hyviä ja huonoja puolia. Esimerkiksi:

 • Con.Voi olla vaikeaa tietää valmentajan tiedot ja kokemus heti alusta.
 • Pro.Voit oppia paljon Amazon-myynnistä ja luoda loistavia liikesuhteita matkan varrella.

Neuvomme on, että älä kuluta liikaa, ennen kuin tiedät, että valmentaja sopii sinulle. Valitse Amazon FBA -valmentaja käyttämällä seuraavassa osiossa ehdottamiamme tekijöitä varmistaaksesi, että rahasi menevät hyvään tarkoitukseen.

Mutta jos aiot käyttää tuhansia dollareita valmennukseen ja kursseihin, harkitse näiden rahojen käyttöämainonta ja markkinointisen sijaan.

Amazon-valmentajan palkkaamisen lisäksi myyjät voivat osallistua myös FBA-kursseille. Ne eivät tarjoa strategista päätöksentekoa, mutta ne antavat myyjille tietoa verkkokaupan yksityiskohdista.

Kuinka valita paras Amazon FBA-valmentaja sinulle - AMZ-neuvojat (1)

Tietoja Amazon FBA:sta

Muistakaamme Amazon FBA:n perusteet ennen kuin jatkamme.Amazonin (FBA) täyttäminensallii3P myyjätluottaa Amazonin logistisiin valmiuksiin. FBA:ta käyttäessään brändit huolehtivat seuraavista asioista:

 • Tuotteiden hankinta
 • Listauksen optimointi
 • Tuotteen hinnoittelu
 • Markkinointikampanjat

Amazon huolehtii sitten seuraavista eduista 39,99 dollarin kuukausimaksulla:

Amazonissa on muitakin teitä menestykseen, kuten Kauppiaan (FBM) täyttäminen.Kuitenkin FBA sallii myyjien siirtää logistiikkapallon Amazonille. Näin tehdessään brändit voivat keskittyä tavoittavuuden ja myyntinsä parantamiseen.

Mitä minun pitäisi etsiä Amazon FBA Coachista?

Kuten sanoimme, et todellakaan tarvitse Amazon FBA -valmentajaa. Useimmat myyjät pääsevät käsiksiilmaisia ​​resurssejaoppiaksesiAmazonin sisäinen toiminta. Se sanoi, että oikotien valitsemisessa ei ole mitään väärää.

Vaikka Amazonin FBA-valmentajaa ei tarvita, sellaisen palkkaaminen käynnistää myymäläsi menestyksen.Mutta ennen kuin etsit mentoria, kysy itseltäsi, miksi tarvitset sellaisen.

Motivaatiosi selventää tavoitteitasi, mikä auttaa sinua löytämään sinulle parhaan Amazon FBA -valmentajan. Lisäksi selkeät tavoitteet voivat auttaa mentoria suunnittelemaan strategian, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.

Kun olet selvittänyt tavoitteesi, muista käyttää jotakin näistä tekijöistä löytääksesi parhaan valmentajan.

Tulokset

Menestyvällä Amazon FBA -valmentajalla on valikoima muita myymälöitä, joita he auttoivat. Katso heidän portfoliotaan ja katso mentorin heille tuomat tulokset.

Kiinnitä huomiota heidän strategiaansa, missä myyjä oli heidän verkkokaupan omistuksessaan, mahdollisiin kipupisteisiin, joiden kanssa myyjä kamppaili, ja voittomarginaaleihin.

Asiantuntemus

Ihannetapauksessa Amazon-mentorillasi tulisi olla kokemusta alustalla myymisestä. Katso heidän Amazon-myymälänsä menestys ja kuinka he pääsivät sinne.

Muista, että kaikilla Amazonin linja-autoilla ei ole omia myymälöitä, mutta he ovat saaneet valtakirjansa muilla tavoilla. Huomaa heidän kokemuksensa ja kuinka heidän asiantuntemuksensa voi auttaa sinua.

Ryhmätyö

Mentorointi on liikesuhde. Haluat valmentajasi työskentelevän kanssasi ja kunnioittavan sitä, mitä yrityksesi on jo saavuttanut.

Myyjänä sinun tulee myös luottaa valmentajaasi. He oppivat yrityksesi läpikotaisin, ja sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi jakaa arkaluonteisia tietoja heidän kanssaan.

Lisäksi persoonallisuutesi tulee olla yhteensopivia. Jos työskentelette toisianne vastaan, mentorointi ei toimi.

Mistä tiedät, että voit luottaa tiettyyn mentoriin ja työskennellä hänen kanssaan? Kysy, onko heillä koeaikaa. Näin voit arvioida valmentajan taitoja ja sitä, onko sinulla yhteensopiva liikesuhde.

Niche

Jos voit, etsi Amazon FBA -valmentaja omalta markkinaraoltasi. Näin he ymmärtävät toimialaasi ja auttavat muita verkkokauppoja, jotka myyvät samanlaisia ​​tuotteita kuin sinun.

Niche Amazon-valmentaja voi myös kouluttaa sinuakohdeyleisö,kannattavimmat myytävät tuotteet, kilpailu ja paljon muuta.

Kuinka valita paras Amazon FBA-valmentaja sinulle - AMZ-neuvojat (2)

Amazonin FBA-valmennustyypit

Ennen kuin aloitat ensimmäisen löytämäsi valmentajan, on tärkeää tuntea erityyppiset Amazon-valmennukset. Nämä tyypit sopivat erilaisiin oppimiskykyihin, ja jotkut ovat budjettiystävällisempiä kuin toiset.

Valmennusryhmät

Yhden mentorin palkkaamisen sijaan voit liittyä ryhmään. Tämä on enemmän luokkahuonetyyppistä mentorointia, jossa yksi valmentaja opettaa erilaisia ​​opiskelijoita. Ne voivat olla viikoittaisia ​​Zoom-puheluita, AMA:ita tai saat eksklusiivisia resursseja.

Näissä ryhmissä opit uusia kasvustrategioita ja jaat ideoita kollegoidesi kanssa. Nämä ryhmät ovat myös loistava tapa tavata liikesuhteita ja oppia, kuinka he menestyvät.

Jos et muuta, saat syvällisempää tietoa Amazon FBA:sta ja kuinka nostat myymäläsi uudelle tasolle.

Yksittäinen mentorointi

Yksityinen mentorointi on se, mitä useimmat ihmiset ajattelevat, kun termi "Amazon FBA -valmentaja" tulee esiin. Nämä valmentajat sijoittavat aikaansa vain yritykseesi, vaikka jotkut tarjoavat mentorointipalveluita, joissa he valmentavat eri liikkeitä erikseen.

He tutkivat syvällisesti liiketoimintaasi, ymmärtävät nykyistä toimintaasi ja löytävät mahdollisuuksia, joita katsoit ohi.

Yksityisen mentoroinnin tärkein haittapuoli on, että se on kalliimpaa kuin ryhmätunnit ja yksittäiset kurssit. Mutta saat henkilökohtaista huomiota asiantuntijalta, joten sinulla on paremmat mahdollisuudet saavuttaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi.

Amazon FBA -kurssit

Amazon-kurssit ovat kustannusystävällisempi vaihtoehto. Nämä kurssit ovat hyvin saatavilla; Löydät ne suurilta alustoilta, kuten Udemy, ja myyjät voivat järjestää omia yksityisiä kurssejaan.

Myyjät voivat löytääAmazon FBA-kurssiteri hintaluokissa – saatat löytää kursseja jopa ilmaisia. Löydät Amazon-kursseja jokaiseen taktiikkaan. Esimerkiksi:

 • Amazon-kurssin aloittaminen
 • Varaston ostaminen tiukalla budjetilla
 • Dropshippingja oma merkki
 • Mainonta/markkinointi

Monet myyjät suosivat kursseja, koska ne ovat joustavia. Verkkokauppayrityksen omistajana aikataulusi on jo melko täynnä. Useimmilla kursseilla voit siirtyä oppituntien läpi omaan tahtiisi, joten voit omistaa paljon aikaa yrityksellesi.

Huijauksena Amazon-kurssit eivät ole henkilökohtaisia ​​ja tarjoavat käytännön neuvoja. Mutta ne ovat loistava vaihtoehto niille, jotka ovat aloittelemassa myyntiä tai jotka tarvitsevat vastauksia tiettyihin kipukohtiin.

FBA-valmentajien kustannukset

Hinta, jonka maksat FBA-valmentajaltasi tai kursseistasi, riippuu.

Loppujen lopuksi kyse on kaikkien vaihtoehtojen tarkistamisesta, jotta voit tehdä itsellesi parhaan päätöksen. Ota huomioon seuraavat seikat tehdäksesi tämän:

 • Irrota käärmeöljymyyjät.Ota yhteyttä muihin myyjiin ja kysy heidän kokemuksiaan Amazonin FBA-valmentajan kanssa. Tällä tavalla tiedät, keneen voit luottaa, ennen kuin aloitat mentoroinnin.
 • Tarkista kaikki lausumat.Mentoreiden tulee tukea asiantuntemustaan. Yritä löytää tietoja, jotka tukevat heidän esittämiään väitteitä.
 • Varmistaa.Älä ota valmentajan oivalluksia nimellisarvoon. Etsi toinen mielipide varmuuskopioidaksesi kaikki tiedot. Se säästää muutamalta kolhuilta tiellä.
 • Suojaa sijoituksesi.Katso, tarjoaako mentori ilmaisia ​​resursseja, jotka voivat auttaa sinua tekemään tietoisempia päätöksiä.

Tässä ovat yleiset kustannukset, joita voit odottaa.

FBA-valmentajan kustannukset

FBA-valmentajan hinta riippuu siitä, maksatko yksityisestä mentoroinnista vai kurssista. Mentorin kustannukset vaihtelevat 200 ja yli 1 000 dollarin välillä. Jotkut saattavat veloittaa nämä maksut kuukaudessa, kun taas toiset voivat pyytää vain prosenttiosuuden myynnistäsi,kuten Amazon itse.

FBA-ryhmätunnit ovat yleensä halvempia, mutta kustannukset vaihtelevat silti. Valmentajat veloittavat liittymismaksun, yleensä kuukausittain tai vuosittain.

Riippumatta valitsemastasi vaihtoehdosta, varmista, että pienellä tekstillä on rahat takaisin -takuu ja muut tekijät.

FBA-kurssien kustannukset

Kuinka paljon Amazon FBA -kurssi maksaa? FBA-kurssit vaihtelevat yleensä 20 dollarista yli 100 dollariin. Näitä on saatavilla kiinteään hintaan, ja maksat kurssikohtaisesti. Jotkut kurssit voivat myös antaa sinulle mahdollisuuden maksaa kuukausierissä.

Ilmaiset vaihtoehdot

Sinun tulisi myös ensin tarkastella ilmaista valmennusta blogeissa, podcasteja ja videoita. Seuraa Amazonin vaikuttajia sosiaalisessa mediassa, erityisesti YouTubessa ja LinkedInissä, saadaksesi ilmaisia ​​neuvoja. Foorumit, kuten Reddit ja Quora, tarjoavat myös paljon neuvoja Amazonin FBA-myyjille.

Vaihtoehto Amazonin FBA-valmentajalle

Menestyvätkö kaikki Amazon FBA:ssa? Jos olet käyttänyt Amazonin FBA-ohjelmaa pitkään, tiedät todennäköisesti vastauksen tähän kysymykseen. Lisäksi se tosiasia, että ohi2 miljoonaa myyjääkäyttävät Amazon FBA:ta, puhuvat puolestaan.

Nämä ovat kuitenkin monia merkkejä, joista erottua. Tässä Amazonin FBA-valmentaja voi tarjota etua. Tarvitset vain vähän tutkimusta löytääksesi sinulle sopivan.

Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan välttämättä ole paras kaikille myyjille. Tämä johtuu siitä, että saatat jo tietää, kuinka saada lisää myyntiä. Tarvitset vain lisäapua sen toteuttamiseksi.

AMZ Advisers tarjoaa täyden palvelun sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja markkinoinnin ja varastonhallinnan parantamiseksi. Hallitsemme useita yrityksesi osa-alueita, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Klikkaa tästäsaadaksesi lisätietoja palveluistamme.

Tekijät

Kuinka valita paras Amazon FBA-valmentaja sinulle - AMZ-neuvojat (3)Esteban Muñozon AMZ Advisersin sisällöntuottaja, jolla on usean vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja sähköisestä kaupankäynnistä. Esteban ja AMZ Advisers -tiimi ovat onnistuneet saavuttamaan uskomatonta kasvua Amazonissa asiakkailleen optimoimalla ja hallitsemalla heidän tilejään sekä luomalla perusteellisia sisältömarkkinointistrategioita.

Kuinka valita paras Amazon FBA-valmentaja sinulle - AMZ-neuvojat (4)Stephanie Jensenon kirjoittanut verkkokaupan sisältöä seitsemän vuoden ajan, ja hänen kopionsa on auttanut monia myymälöitä sijoittumaan Amazonissa. Seuraa häntä LinkedInissä saadaksesi lisätietoa freelance-kirjoittamisesta ja korkealaatuisen sisällön luomisesta.

Kuinka valita paras Amazon FBA-valmentaja sinulle - AMZ-neuvojat (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6015

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.