AirPods Max verbinden en gebruiken (2024)

Met je AirPodsMax kun je naar muziek luisteren, telefoneren, Siri gebruiken en nog meer.

Je iOS- of iPadOS-apparaat gebruiken om de AirPodsMax te configureren

Alsje je AirPodsMax voor het eerst configureert, zorg je ervoor dat het apparaat dat je wilt koppelenup-to-date is.Voer vervolgens deze stappen uit:

AirPods Max verbinden en gebruiken (1)

  1. Ga naar het beginscherm.
  2. Haal je AirPods Max uit de Smart Case. Houd ze binnen 60 seconden naast het apparaat dat je met je AirPods Max wilt koppelen totdat je een configuratie-animatie ziet op het apparaat. Als je de animatie niet ziet, zorg je dat je iOS- of iPadOS-apparaat up-to-date is of koppel je je AirPodsMaxhandmatig met je iOS- of iPadOS-apparaat door naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' te gaan. Als je hetstatuslampjeniet wit ziet knipperen op de AirPodsMax, houd je deruisbeheersingsknopingedrukt totdat het lampje wit knippert.
  3. Tik op 'Verbind' om je AirPodsMax aan je apparaat te koppelen of om functies zoals Hé, Siri teconfigureren als je die nog niet hebt geconfigureerd.
  4. Als jeruimtelijke audio wilt ervaren, tik je op 'Kijk en hoor hoe het werkt' om de configuratie te starten.
  5. Tik op 'Gereed'. Als je bent ingelogd bij iCloud,wordt je AirPodsMax automatisch geconfigureerd voor alle ondersteunde apparaten die bij iCloud zijn ingelogd met dezelfde AppleID.

AirPods Max verbinden en gebruiken (2)

Lees hoe jeje AirPodsMax configureert met een Mac of een apparaat dat niet van Apple is, zoals een Android-telefoon.

Audio beluisteren en regelen met je AirPodsMax

AirPods Max verbinden en gebruiken (4)

Als je je AirPodsMaxopzet terwijl je audio afspeelt op je apparaat,speelt de AirPodsMaxde audio automatisch af vanaf je apparaat.Als je deAirPodsMaxafzet, wordt de audio gepauzeerd.Als je de AirPodsMax binnen vijftien seconden weer opzet, wordt het afspelen automatisch hervat. AirPodsMaxpauzeert audio ook als je één oortelefoon van je hoofd af haalt.

De oorkussens van je AirPodsMaxzijn gemarkeerd met een L en een R. Zorg dat je de linker oortelefoon op je linkeroor plaatst en de rechter oortelefoon op je rechteroor zodat je kunt genieten van de beste geluidskwaliteit en -prestatie.

Bewaar je AirPodsMax in de SmartCase om de batterijlading te behouden. De AirPodsMax kunnen beschadigd raken als je ze los in je tas doet.

Als je via een kabel verbinding wilt maken met het entertainmentsysteem aan boord van een vliegtuig, sluit je eenLightning-naar-audiokabel (3,5 mm)aan op je AirPodsMax.

Zet het volume hoger of lager met behulp vande DigitalCrown.Als het volume niet hoger lijkt te worden, pas je het volume op je telefoon aan.1Om de richting aan te passen waarin je de DigitalCrown draait om het volume te verhogen of verlagen, ga je naar'Instellingen' > 'Bluetooth' > 'AirPodsMax'> 'DigitalCrown'.

Als je Hé Siri hebt geconfigureerd, kun je "Hé Siri" zeggen omvragen te stellen,te bellen en je muziek te regelen. Je kunt ook de DigitalCrowningedrukt houden om Siri te gebruiken.

Schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus

Met de AirPodsMaxkun je regelenofje je omgeving al dan niet hoort. Druk op de ruisbeheersingsknop om te schakelen tussenactieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus.Je kunt selecteren tussen welke modi de drukactie schakelt in 'Instellingen' > 'Bluetooth' > 'AirPodsMax'> 'Knop schakelt tussen'.

Geluid bedienen

Voor het aanpassen van het geluid gebruik je de DigitalCrown:

  • Als je audio wilt afspelen en pauzeren of jezelf wilt dempen tijdens een telefoongesprek, druk je eenmaal op de Digital Crown. Druk er nog een keer op om het afspelen te hervatten of het dempen ongedaan te maken.
  • Druk tweemaal op de Digital Crown om vooruit te springen.
  • Druk driemaal op de Digital Crown om achteruit te springen.

De telefoon gebruiken en berichten ontvangen

Om telefoongesprekken te bedienen, gebruik je de DigitalCrown:

  • Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
  • Druk tweemaal om een inkomend gesprek te weigeren.
  • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten.
  • Als er twee gesprekken actief zijn, druk je tweemaal om het huidige gesprek te beëindigen en te schakelen naar een ander gesprek.
  • Houd ingedrukt om een tweede inkomend gesprek te weigeren.
  • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de koptelefoon en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Als je gebeld wordt terwijl je de AirPodsMax op je hoofd hebt,kan Siri het gesprek aankondigen.Siri kan ookje inkomende berichten aan je voorlezen via de AirPodsMax.

AirPods Max verbinden en gebruiken (6)

Schakelen tussen apparaten

Je kunt als volgt overschakelen naar luisteren vanaf een ander apparaat met jeAirPodsMax.

Automatisch schakelen

JehebtiOS 14.3 of hoger,iPadOS 14.3of hoger of macOS Big Sur 11.1 of hoger nodig om je AirPodsMaxautomatisch te laten schakelen tussen apparaten.2 Je moet op je apparaten zijn ingelogd met dezelfde AppleID viatwee-factor-authenticatie. Stel dat je naar muziek luistert op je iPad en een oproep beantwoordt op je iPhone. Je AirPodsMaxschakelt dan automatisch over van de muziek op je iPad naar de oproep op je iPhone.

In macOSBigSur kan het voorkomen dat je een melding over je AirPodsMaxziet op het scherm van je Mac. Wanneer je de aanwijzer op de melding houdt, verschijnt de knop 'Verbind'. Klik op 'Verbind' om te bevestigen dat je je AirPodsMaxwilt overschakelen naar of wilt blijven gebruiken met je Mac.

Als je automatisch schakelen wilt uitschakelen voor een iPhone of iPad, ga je naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op dat apparaat met je AirPodsMax op je oren. Tik op de infoknopAirPods Max verbinden en gebruiken (7)naast je AirPodsMaxin de lijst met apparaten. Tik op 'Verbind met deze iPhone [of iPad]' en vervolgens op 'Als deze iPhone [of iPad] de laatste verbinding was'. Als je deze functie weer wilt inschakelen, tik je op 'Automatisch'.

Als je automatisch schakelen wiltuitzetten voor je Mac, open je de Bluetooth-voorkeuren op je Mac terwijl je je AirPodsMaxdraagt. Tik op de knop 'Opties'naast je AirPodsMaxin de lijst met apparaten. Klik op 'Verbind met deze Mac' en kies vervolgens 'Bij laatste keer verbonden met deze Mac'. Als je deze functie weer wilt inschakelen, kies je 'Automatisch'.

AirPods Max verbinden en gebruiken (8)

Handmatig schakelen

Indien nodig volgje deze stappenom een ander apparaat te kiezen om audio af te spelen of audio over te schakelen naar een andere koptelefoon of andere luidsprekers.

Op je iOS- of iPadOS-apparaat

  1. Open het bedieningspaneel op je iPhone, iPod touchof iPad.
  2. Houd de audiokaart in de rechterbovenhoek van het bedieningspaneel ingedrukt om de audio te bedienen.
  3. Tik opAirPods Max verbinden en gebruiken (9) en kies dan het gewenste apparaat in de lijst.3

Op een Mac

Klik op de volumeregelingAirPods Max verbinden en gebruiken (10)in de menubalk en kies je AirPodsMaxof andere luidsprekers onder 'Uitvoerapparaat'.3

AirPods Max verbinden en gebruiken (11)

Je AirPodsMax opladen

Je kunt je AirPodsMax opladen door de bijgeleverde Lightning-kabel in de opening aan de onderkant van de rechteroorschelp te steken. Je kunt een USB-C-naar-Lightning-kabel of een USB-naar-Lightning-kabel gebruiken. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort of -oplader.

Als je je AirPodsMax niet gebruikt, houd je ze in de SmartCase om batterijlading te behouden.

Lees meerover opladen.

AirPods Max verbinden en gebruiken (12)

Wat je nodig hebt

Je hebt minimaal één van de volgende apparaten nodig:

  • iPhone of iPodtouchmet iOS14.3 of nieuwer
  • iPadmet iPadOS14.3 of nieuwer
  • AppleWatchmet watchOS7.2 of nieuwer
  • AppleTVmet tvOS14.3 of nieuwer
  • Macmet macOS11.1 of nieuwer

AirPods Max verbinden en gebruiken (13)

  1. Als je de volumeregeling niet ziet in de menubalk,lees je hier hoe je deze toevoegt.
  2. Geluid hoort niet automatisch over te schakelen van het ene naar het andere apparaat als er een gesprek gaande is, zoals een telefoongesprek, een FaceTime-gesprek of een videoconferentie.
  3. AirPods Maxverschijnen hier alleen als ze in de buurt en klaar voor gebruik zijn.

Publicatiedatum:

AirPods Max verbinden en gebruiken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5621

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.